Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Southrange Reebok L Løp Rosa Sølv Hvit Svart Oss Løpesko D Kvinners 5 CwRwHx1q5
I DAG
  °
I MORGEN
  °
To Grønn Baby Salomon Ultra Mid Walking Spring Sko Svart Bille Green X Menns Før du begynner
  Bilder av: Jon Halvorsen/ifi.no
Vurderer du å bruke håndverker til oppussingen? Det er fristende å få jobben gjort uten å bruke ferie og frikvelder. Dessuten blir nok resultatet bedre når det utføres av noen som kan faget.

Men vi hører om så mangt om folk som sliter med at snekkere og malere ikke kommer som lovet og om sjokkstore regninger når arbeidet er gjort. IFI får ofte spørsmål fra folk som undrer hvordan de kan unngå slike problemer.

Svaret er enkelt. Den beste måten å unngå misforståelser og ubehagelige på er å inngå en skriftlig avtale før arbeidet settes i gang. Få ned på papiret hva som skal gjøres, pris og dato for når arbeidet skal være ferdig. Slik vet begge parter hva de er enige om.

Først bør oppdragsgiver lage en nøyaktig beskrivelse av det som skal gjøres og be om pris på arbeidet. Be gjerne om tilbud fra flere. Det er viktig å sjekk at alt som ønskes utført blir priset. Ting man tror er en selvfølge kan vise seg å være tilleggsarbeid. De fleste diskusjoner i etterkant kommer fordi arbeidet har "blitt til mens man går" og overraskelsen kommer med fakturaen. Seriøse håndverksbedrifter har kontrakter som kan benyttes. Ellers har Norges Byggstandariseringsråd i samarbeid med bla. Forbrukerrådet utarbeidet standardkontrakter til bruk for slike arbeider. Be om blankett NBR 3501 eller NBR 3502, hvilken er avhengig av hvor omfattende arbeidet er.

Les også Daybreak 255 Columbia Kvinners Fjellsko Brune mud HaqTRwIq

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Før du begynner

Trenere Jern Svart Kvinners Smidd Palladium xRPqv56w5

Bille X Salomon Green Ultra Sko To Menns Grønn Mid Walking Spring Baby Svart Nyeste artikler

X Sko Mid Walking Menns Green Baby Ultra Bille Svart Grønn To Salomon Spring xWaRnfa X Sko Mid Walking Menns Green Baby Ultra Bille Svart Grønn To Salomon Spring xWaRnfa X Sko Mid Walking Menns Green Baby Ultra Bille Svart Grønn To Salomon Spring xWaRnfa X Sko Mid Walking Menns Green Baby Ultra Bille Svart Grønn To Salomon Spring xWaRnfa X Sko Mid Walking Menns Green Baby Ultra Bille Svart Grønn To Salomon Spring xWaRnfa X Sko Mid Walking Menns Green Baby Ultra Bille Svart Grønn To Salomon Spring xWaRnfa