Kristin Kornelia Utne, nestleder, Yngre legers forening

Flerfarget En joggesko c0896 D Lav Tåken Geox Kvinners xYfwqUtn8

Manglende legedekning i distriktene kan ikke løses med nyutdannede leger som ikke har fått en begynnerstilling.

Publisert: Oppdatert:

I en situasjon hvor vi har akutt mangel på fastleger og vi ikke klarer å utdanne våre egne sykehusspesialister (over 20 prosent av Norges spesialister er importert fra utlandet) er myndighetenes begrensning i antallet begynnerstillinger en flaskehals som innebærer at nyutdannede leger ikke kan videreutdannes til å fylle nettopp disse stillingene. (Foto: Istock/Getty Images)
Forsiden
Flerfarget En joggesko c0896 D Lav Tåken Geox Kvinners xYfwqUtn8 Flerfarget En joggesko c0896 D Lav Tåken Geox Kvinners xYfwqUtn8 Flerfarget En joggesko c0896 D Lav Tåken Geox Kvinners xYfwqUtn8 Flerfarget En joggesko c0896 D Lav Tåken Geox Kvinners xYfwqUtn8 Flerfarget En joggesko c0896 D Lav Tåken Geox Kvinners xYfwqUtn8 Flerfarget En joggesko c0896 D Lav Tåken Geox Kvinners xYfwqUtn8
joggesko D En Geox Tåken Lav Kvinners c0896 Flerfarget

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk